Articole interesante:

Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII

1. TERMENI
Orice fel de comunicare și informatie inițiata prin acest Serviciu va fi guvernata de acesti „Termeni si conditii”, ca reprezentand acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si www.pro-sanatate.com.

Website-ul www.pro-sanatate.com isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara un anunt in prealabil. Portalul www.pro-sanatate.com isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al Serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil.

Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

2. DESCRIERE
Website-ul www.pro-sanatate.com este un portal de sanatate, dedicat informatiilor si recomandarilor ce promoveaza o alimentatie si viata sanatoasa, pentru tine si familia ta.

3. CONFIDENȚIALITATE
Administratorii website-ului pro-sanatate.com se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri www.pro-sanatate.com care asigura buna functionare a acestui site. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dvs: adresa dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de www.pro-sanatate.com prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site, dar si a serviciilor www.pro-sanatate.com.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Pro-Sanatate.com va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor pe internet si a serviciilor care tin de domeniul educatiei, culturii si a divertismentului.

4. SECURITATEA MEMBRILOR
Este responsabilitatea ta sa te asiguri ca ai citit Termenii si conditiile prezentului acord si, prin urmare, intelegi ca utilizarea serviciului se supune acestor termeni si conditii.

5. LIMITARI DE RESPONSABILITATE
Operatorii portalului www.pro-sanatate.com vor face toate eforturile rezonabile pentru a corecta posibilele erori si omisiuni. Cu toate acestea, www.pro-sanatate.com nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de tine sau de alti vizitatori.

6. LEGI SI JURISDICTIE
Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.

7. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT
Continutul paginilor portalului de sanatate www.pro-sanatate.com este protejat de legile dreptului de autor.

Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara un acordul scris in prealabil.

Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini. Nu aveti voie sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului.

Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite pentru download sau copiere. Nu le puteti folosi insa pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale.

Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website, va rugam sa folositi pagina de contact.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Pro-Sanatate.com, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea Pro-Sanatate.com, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin Pro-Sanatate.com, astfel ca orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere catre site a informatiilor ori materialelor respective.