Slabirea prin hipnoza – Controverse

Controlandu-ti greutatea si evitand probleme de aceasta natura pe masura ce imbatranesti sunt cai importante de a preveni dificultatile care apar din aceasta cauza. Si vorbim aici de riscul de a dezvolta anumite boli.

Intr-adevar, daca cantaresti cu mult peste greutatea ta normala, esti la mare risc de a face boli mortale, incluzand diabetul, presiune arteriala mare, boli de inima si diferite tipuri de cancer.

Mai mult de atat, majoritatea oamenilor care cantaresc mai mult decat ar trebui, tind sa evite exercitiile fizice, iar pretul se vede clar direct pe corpul tau.

Daca ai o viata sedentare si esti supraponderat, esti la mare risc de a face boli cardiovasculare si alte probleme de sanatate. Iar daca ai deja alte probleme de genul colesterului mare, kilogramele in exces iti complica toata viata.

Vestea buna este ca chiar si o slabire modesta de cateva kilograme iti poate imbunatati greutatea semnificativ. Pierderi de 10% pot reduce presiunea sangelui, pot diminua colesterolul, trigliceridele si nivelul mare de zahar din sange.

In ziua de azi, sunt foarte multe proceduri care pot contribui la ajutarea oamenilor in a slabi intr-un mod eficient. Una dintre procedurile cunoscute este prin hipnoza.

In orice caz, multe prejudecati au aparut in legatura cu aplicarea hipnozei in acest proces. Si deoarece nu implica pastile sau alte tipuri de medicamente sau operatii, multi oameni tind sa creada ca este una dintre cele mai sigure metode de a slabi.

Pentru a cunoaste mai multe despre hipnoza si efectele sale asupra greutatii tale, iata o lista care iti poate da o oarecare perspectiva:

1. Hipnoza poate fi riscanta daca nu este facuta cum trebuie si de catre profesionisti antrenati foarte bine despre adevaratul concept de hipnoza.

Chiar daca multi oameni prefera sa se gandeasca ca hipnoza nu reprezinta un pericol pentru sanatatea lor, totusi, este important sa stii ca persoana care practica aceasta procedura are abilitatile necesare si stie care sunt factorii de luat in calcul inainte de a incepe procesul propriu-zis.

2. Doar hipnoza nu iti poate elimina excesul de grasime, prin urmare, nu poate face pe cineva sa slabeasca.

Multi experti in sanatate considera ca hipnoza ar trebui sa fie doar o parte a unui intreg asimilat procesului. Nu ar trebui niciodata sa te raportezi la ea ca la singura metoda care te va scapa de kilogramele in exces.

Mai multe de atat, o sesiune de hipnoza va da rezultate minine asupra greutatii individului. Cand slabesti, hipnoza impreuna cu psihoterapia este mult mai eficient decat singura. Asta deoarece hipnoza este doar o etapa de relaxare profunda a mintii, in care esti totusi in control asupra propriului corp.

Hipnoza este o metoda de a ajunge in mod subliminal la pacient. Cand pacientul este sub hipnoza, corpul raspunde mai bine la sugestii deoarece este intr-o stare de concentrare foarte mare.

In orice caz, asta nu inseamna neaparat ca prin hipnoza se poate reprograma mintea individului.

Oamenii ar trebui sa fie constienti de faptul ca hipnoza nu este o cale sigura si individuala pentru a slabi. Este mai mult o facilitate in tehnicile de slabit.

Prin urmare, hipnoza trebuie combinata cu alte procese de slabit pentru a fi eficienta. In acest fel, poti slabi intr-un mod mai relaxat si eliberat de alte probleme.

Dupa cum se spune, o minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *