Articole interesante:

Pieptanarea parului

Pieptanarea parului este o activitate de rutina a aproape tuturor oamenilor. Unii oameni au un stil propriu de-a lungul vietii, in timp ce altii, in special generatiile tinere adopta stiluri noi in functie de trenduri si moda. Frezura tine foarte mult de personalitate. Parul unei persoane care nu tine foarte mult la igiena este de-obicei dezordonat si murdar datorita lipsei de stil si ingrijire. Pentru a avea un scalp sanatos, o nutritie adecvata este necesara. Sanatatea generala este in relatie directa cu calitatea si volumul parului. Spalatul regulat, folosirea samponului, pipatanarea adecvata, etc., sunt de-asemenea necesare pentru a avea un par frumos. Ponturi generale pentru pieptanat:

1. Pe piata sunt valabile mai multe tipuri de pieptan. Cel mai bun este ales in functie de natura parului ( gros sau moale, lung sau scurt), stil si comoditate.

2. Pieptanatul ar trebui facut cu foarte multa grija si concentrare. Unii oameni se gandesc la alte lucruri atunci cand se piaptana si nu sunt atenti la ceea ce fac. De multe ori aceasta duce la ranirea firului de par.

3. Pieptanatul ar trebui sa fie usor. O pieptanare riguroasa ar putea duce la caderea parului.

4. Nu te pieptana daca parul este ud. Usuca-l intai cu un prosop, pune apoi niste ulei si maseaja-l usor. Acum pieptanatul ar trebui sa fie facut usor si fara vatamari.

5. Nu te pieptana in directia opusa a parului. Poate duce la caderea accentuata a parului.

6. Pieptanatul viguros pe spate poate duce la chelie.

7. Pieptanatul des iti poate deteriora scalpul si radacinile parului. Sa te piepteni de doua-trei ori pe zi este suficient.

8. Dintii pieptanului nu trebuie sa fie ascutiti si nici nu trebuie apasati prea adanc in scalp.

9. Curata intotdeauna pieptanul inainte si dupa ce te-ai pieptanat deoarece se depune mizerii intre dinti facand pieptanatul mai dificil si dureros.

10. Nu folosi alt pieptan in afara de al tau. In acest mod te feresti de bacterii sau alte infectii.

11. Daca ai parul incalcit este posibil sa iti fie greu si dureros sa te piepteni. Asa ca foloseste un balsam pentru a lasa parul mai usor inainte de a te piaptana.

Parul este un accesoriu gratuit pe care il ai. Foloseste-te de el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.