Articole interesante:

Iubeste-ti trupul!

Este singurul fel de a te motiva. Iar pentru a slabi ai nevoie de o motivatie puternica care sa vina din interior. Este foarte important sa iti stabilesti un scop clar si precis pentru ceea ce vrei sa faci. Un prim pas pentru concretizarea scopului ar fi chiar sa-l notezi. Nu te costa nimic sa iei o foaie de hartie si un pix si sa scrii exact ceea ce vrei, cand vrei si de ce. Daca il vei lasa doar in mintea ta va ramane la nivel de dorinta. Asa va prinde viata. S-a demonstrat ca creierul nu face diferenta dintre activitatile imaginate/visate si cele chiar experimentate. Iti dai seama cate poti face doar cu aceasta informatie? Joaca-te cu perceptiile tale, intr-un mod pozitiv si constructiv. Gandeste-te la corpul tau ca si cum ar fi cel pe care ti-l doresti!

Renunta la gandurile negative. Nu te ajuta cu nimic, dimpotriva. Nici macar cand esti singur(a) nu te mai gandi ca nu arati asa cum ar trebui. Dimpotriva, gandeste-te la corpul tau ca si cum chiar ar fi cel pe care ti-l doresti. Repeta-ti in fiecare zi asta si vei vedea cum lumea va capata o alta forma! Trebuie sa te asiguri ca furnizezi creierului informatiile pe care le doresti. Nu te gandi ca nu vei manca placinta de mere ca si asa esti gras(a). Nu vei face decat sa iti intensifici pofta! La fel si in cazul propriei imagini, cu cat te gandesti mai mult ca nu arati cum trebui, cu atat vei fi mai demoralizat(a) si mai abatut de la drumul tau.

Sa pastrezi o motivatie nealterata pe atat timp cat este nevoie poate fi un drum anevoios. Insa de fiecare data cand simti ca nu mai ai forta, aminteste-ti de ce ai inceput totul. Vei vedea ca in scurt timp te vei simti din nou motivata sa continui.

Orice problema poate fi rezolvata. Nu iti place corpul tau deloc? Stai in fata oglinzii imbracat(a) cum iti place tie cel mai mult. Analizeaza-te cu atentie. Fii constient(a) ca mare parte din defectele pe care le vezi sunt exagerate de tine. Iar cele care chiar exista pot fi rezolvate. Gandeste-te exact cat ai vrea sa slabesti si de ce. Intr-un fel optimist, bineinteles.

Nu uita… oamenii sunt fiinte complexe. Atat timp cat exista suficiente motive puternice pentru a face ceva, nu exista nimic care sa poate opri infaptuirea acelui lucru! Iubeste-te pe tine si vei vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *