Articole interesante:

Importanta apei

Pe langa functiile vitale pe care le asigura organismului, apa ajuta si la procesul de slabit, iar acesta este un fapt dovedit. Totdata, consumand suficienta apa vei fi mai hidratat si astfel vei elimina mai bine toxinele din corp. Un pahar de apa cu un cub de gheata poate ajuta chiar mai mult la slabire.

Aceasta este o posibilitate deoarece corpul tau va trebui sa incalzeasca apa pentru a-i reduce temperatura. Acest lucru poate fi posibil doar arzand extra calorii. In acelasi timp, nu numai ca va reduce grasimea din corp dar va diminua si pofta de mancare oferind un sentiment de satietate. Sau un pahar cu apa si cu o felie de lamaie va ajuta ficatul sa lucreze mai bine. Apa reduce producerea de sodium din organism si ajuta la tonifierea muschilor.

In general, un om are nevoie de 8-10 pahare de apa zilnic. O persoana care face exercitii fizice va trebui sa bea in plus de fiecare data cand se antreneaza pentru a mentine corpul hidratat. Bineinteles, toate avantajele le ofera apa plata. Apa minerala poate perturba digestia provocand balonari. Nici sucurile artificiale, care contin conservanti si indulcitori nu sunt indicate.

Este indicat sa nu se bea in timpul mesei. Consumand lichide in acest timp se creeaza o predispozitie spre a dilua sucul gastric, deranjand in acest mod sistemul digestiv.

Nu evita niciodata semnalele pe care organismul tau ti le trimite. Bea de fiecare data cand iti este sete. Nu iti neglija corpul si asculta ceea ce acesta iti cere.

–––––––––––
Acest articol este accesibil in varianta integrala si in format digital PDF in urmatoarele locatii:
Importanta apei pentru slabire pe Scribd.com
Importanta apei in cura de slabire pe Slideshare.net
Apa te ajuta sa slabesti pe Google Docs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.