Hoodia Gordonii

Hoodia Gordonii este o planta cu adevarat folositoare pentru persoanele gurmande. Daca vei consuma aceasta planta nu iti va mai fi foame, chiar daca vei avea stomacul gol. Cum este posibil acest lucru? Se pare ca aceasta contine o anumita substanta care transmite creierului sentimentul de satietate. Bineinteles, nu este solutia pentru o viata sanatoasa. Pentru a slabi in mod normal, este nevoie de o dieta sanatoasa si echilibrata, de exercitii fizice si nu de trucuri de alt gen. Insa poate fi un adevarat sprijin pentru incepatorii din acest domeniu.

Este destul de greu sa respecti unele diete in ziua de azi. Fie te vei simti nesatul, fie nu vei putea scapa de tentatia de a lua o felie din tarta cea buna de visine. Insa consumand Hoodia Gordonii aceste dificultati vor disparea fara a le simti lipsa.

Acesta planta este consumata de secole intregi in desertul Kalahari, oamenii de acolo beneficiind de pe urma acesteia in exepditiile de vanatoare. De cand aceasta a devenit cunoscuta si peste hotare, a ajuns aproape in pragul disparitiei, fiind necesari 4-5 ani pentru a ajunge la maturitate iar cererea pe piata internationala devenind din ce in ce mai mare.

In urma studiilor, s-a demonstrat ca aceasta planta nu ofera nici un efect secundar. Dimpotriva, efectul sau afrodiziac ofera o stare de buna dispozitie persoanelor care recurg la Hoodia Gordonii. Pentru persoanele care se ingrijoreaza ca si-ar putea face rau infometandu-se prea mult, este bine de stiut ca la un moment dat, nivelul scazut de insulina din sange trimite un semnal hormonal care alerteaza cu adevarat ca esti infometat.

Daca va intereseaza acest produs, asigurati-va ca este intr-adevar vorba de pastile de slabit care contin Hoodia Gordonii. Exista mai multe tipuri de Hoodia (care este de fapt un cactus) insa numai Gordonii contine substantele care transmit creierului sentimentul de satietate. Acesta poate fi posibil, imitand efectul glucozei asupra celulelor din creier (cu o intensitate de 10 000 de ori mai mare). De asemenea, numai cele crescute in desertul african sunt autentice.

Nu uita ca la fel ca si in cazul suplimentele alimentare, nu poti supravietui doar cu acestea, fara a avea o dieta adecvata. Organismul are nevoie de nutrientii necesari pentru a functiona cum trebuie. Privandu-l de acestia, iti vei face tie singur rau. Este bine ca doctorul sa fie consultat inainte de a-ti schimba dieta in vreun fel, mai ales daca ai probleme cu greutatea.

Similar Posts

3 Comments

  1. buna nu am incercat niciodata pastile de slabit ,am 70 de kg si ,nu pot sa zic ca mananc foarte mult ,dar mananc ,si mananc pana masimt eu satula ,sincer apa pe zi nu prea beau ,doar in timpul nopti si atunci asa putin ,cu exercitile nu ma obosesc sa fac deoare ce nu ma preocup de altele si uit ,asi incerca acest produs ,cat costa????

  2. buna nu am incercat niciodata pastile de slabit ,am 70 de kg si ,nu pot sa zic ca mananc foarte mult ,dar mananc ,si mananc pana masimt eu satula ,sincer apa pe zi nu prea beau ,doar in timpul nopti si atunci asa putin ,cu exercitile nu ma obosesc sa fac deoare ce nu ma preocup de altele si uit ,asi incerca acest produs ,cat costa????
    +1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *