Articole interesante:

Fitness prin intermediul boxului?!

Iti poti imbunatati sanatatea si conditia fizica a organismului alaturandu-te unui program fitness de box. Este cea mai buna cale pentru tine de a avea un corp puternic si de a castiga incredere. Antrenamentele de box te pot ajuta sa fi si in cea mai buna forma de lupta.

Foarte multi oameni observa efectele pozitive ale antrenamentelor prin box. Iti poti face picioarele si bratele mai puternice si mai bine definite. Totodata, aceste cursuri te ajuta sa castigi mai multa forta si echilibru emotional.

Antrenamentele de box au ajuns in prim plan al programelor fitness fizice acum cativa ani. S-au vazut asadar deja avantajele asupra tonifierii muschilor si asupra sistemului cardiovascular prin aceste antrenamente.

Antrenamentele de box pentru cardio si alte variatii, loviturile de pumn, cele defensive toate duc la exercitii fizice de aerobica. Vei invata cum sa dai cu pumnul si alte combinatii de lovituri pentru un program mai intensiv care sa te aute sa devii mai puternic si mai increzator.

Combinatiile pe care le faci vor fi pe un adversar imaginar. Vei vedea cursuri la care oamenii arunca pumni si picioare in aer. Sunt si alte sali unde sunt echipate adecvat cu saci de box si poate vei avea si optiunea de a-ti putea alege un partener.

De asemenea, poti sa te bucuri si de mai multe avantaje ale aspectelor fizice in ceea ce priveste antrenamentele de box. Aceste antrenamente de tip cardio ard de la 350 la 500 de calorii in doar o ora. Ajuta de asemenea la mentinerea ratei inimii la 75-85% puls normal. S-a dovedit ca este foarte bun si recomandat.

Mai mult de atat, aceste cursuri te ajuta sa-ti imbunatatesti viteza, rezistenta si puterea. Flexibilitatea si reflexele muschilor sunt de asemenea imbunatatite. Miscarile repetate te vor ajuta sa iti inzdravenesti bratele si picioarele.

Rezultatele pozitive te asteapta la antrenamentele de box. Te vei bucura de un corp intr-o forma fizica excelenta. Bucura-te de aceste antrenamente !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *