Emisiuni ce promoveaza diete

Emisiunile de la televizor au preluat o noua perspectiva si anume cea a dietelor. Diferite programe se axeaza pe astfel de emisiuni din ce in ce mai des, difuzand persoane care au slabit. Aceste emisiuni si-au castigat popularitatea impartasind din secretele persoanelor care au slabit.

Un exemplu ar fi Celebrity Fit Club care au ajutat celebritati cum ar Tiffany si Carnie Wilson sa slabeasca in cursul a 14 saptamani. Acest tip de dieta este intr-adevar una revolutionara scrisa de catre doctorul Ian K. Smith. De fapt, nu este menita sa fie considerata o dieta ci o schimbare a stilului de viata. Sunt 4 etape, prima fiind foarte restrictiva putand consuma cate fructe si legume doresti si apoi ovaz, fasole si ceai. Asta este insa totul.  Acesta etapa este doar pentru 9 zile, restul alimentelor urmand a fi reintroduse treptat. In a doua etapa poti adauga carne slaba, fructe de mare, branza, chiar si cereale (atat timp cat nu sunt indulcite). In ultima faza este adaugat alcoolul si dulciurile insa in cantitati mici.

Cu dieta Biggest Loser ai un anumit numar de calorii pe care sa-l respecti. Deci va trebui sa numeri caloriile, insa datorita faptului ca acest program este online, majoritatea calculelor vor fi facute pentru tine. Ti se vor oferi planuri pentru masa, retete si chiar lista saptamanale pentru cumparaturi.

Este o dieta pe cae o poti adapta preferintelor tale, de exemplu daca doresti sa consumi putin sare sau esti vegetarian. Dieta in sine trebuie sa consiste in fructe si vegetale. Ar trebui sa eviti grasimile mari si alimentele bogate in calorii. Aceasta este o alta dieta care sustine ideea controlului portiei si in capacitatea de a identifica grasimile bune de cele rele.

In orice caz, ambele diete si cure de slabire sustin exercitiile fizice. Cu ambele programe va trebui sa te antrenezi aproape zilnic. Cu Celebrity Fit Club va trebui sa lurezi la corpul tau cel putin 30 de minute in 5 zile din saptamana. Cu Biggest Loser vei face intre 30 si 60 de exercitii.

Ambele diete/emisiuni au castigat o mare popularitate, insa se pare ca Biggest Loser este prima in top datorita sucesului si a rezultatelor dramatice afisate in emisiunii de cei care au urmat aceasta dieta.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *