Articole interesante:

Weight Watchers – dieta americana

De 45 de ani, o singura dieta si-a castigat dreptul de a se mandri cu succesul obtinut. Ce face ca aceasta dieta sa fie atat de cunoscuta?

Pentru incepatori, dieta Weight Watchers este usor de respectat daca esti dispus sa urmaresti programul. In momentul de fata ai doua optiuni din care poti alege. Primul program (neflexibil) este cel in care in loc sa numeri caloriile, grasimile, sau chiar carbohidratii, numeri puncte. Fiecare aliment pe care il consumi are un numar de puncte in functie de continutul de fibre si grasimi pe care il poseda. In functie de greutatea ta vei avea un anumit numar de puncte de respectat zilnic. Poti consuma alimentele preferate atat timp cat nu depasesti punctele. Acest plan tine doar de controlul portiei. Ce este si mai grozav la aceasta dieta este ca la fiecare saptamana primesti un bonus de 35 de puncte pe care le poti folosi cand doresti.

De asemenea exista si un plan fara calcule care este chiar miezul programului. Este putin mai restrictiv decat cel mentionat anterior. Acest plan are o lista pe care trebuie sa o urmaresti. Aceste alimente au o densitate energica scazuta si te fac sa te simti mai satisfacut. Acestea ar trebui sa fie singurele alimente pe care ai voie sa le consumi, insa pe care le poti consuma oricand iti doresti. Acest program te face sa simti ca esti satul pentru a nu mai avea tendinta de a manca peste masura. Si cu acest plan primesti 35 de puncte pe saptamana astfel incat sa le poti folosi cand doresti fara a te simti vinovat.

Libertatea pe care acest tip de dieta o ofera o face sa fie atat de accesibila pentru un numar mare de oameni. Nu este la fel de restrictiva cu alimentele consumate pe cat sunt alte diete. Nu vei slabi atat de rapid cum s-ar intampla in cazul dietei Atkins de exemplu, insa sansele de a te mentine sunt mult mai mari.

Aceasta dieta se bazeaza de asemenea si pe un sistem de suport atunci cand slabesti si iti schimbi stilul de viata. Din aceasta cauza se obisnuieste sa se ofere o intalnire saptamanala pentru clienti. Majoritatea oamenilor au observat ca tind sa piarda cu pana la 10% mai rapid din greutate frecventand aceste intalniri. Secretul consta in faptul ca cei care conduc aceste intalniri au trecut prin aceasta dieta si sunt dispusi sa isi imparta secretele si momentele grele prin care au trecut pentru a ajunge unde sunt acum.

Libertatea de a alege ce fel de stil de viata iti doresti si suportul oferit de dieta Weight Watchers au facut ca aceasta dieta sa fie atat de populara timp de 45 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.