Articole interesante:

Dieta Jenny Craig

Sunt foarte multe motive pentru care Jenny Craig a devenit dieta favorita pentru a fi apelata, iar cel mai bun  fiind ca este usor de urmarit. Jenny Craig face parte din „mesele pe care trebuie sa le iei” (cel mai mare rival fiind Nutrisystem).

Dieta Jenny Craig ofera mai multe optiuni de program, in functie de greutatea pe care vrei sa o pierzi. La inceput va trebui sa consumi 100% doar gustarile pregatite de ei pentru a nu fi nevoit sa ghicesti cate calorii, grasimi sau zaharuri contin alimentele, si pana te vei obisnui sa ti le pregatesti singur. Acesta e un bonus pentru cei cu o viata statica. Nutrisystem te va tine cu acest program tot timpul, tu trebuind sa le asiguri necesarul de fructe, vegetale si lapte.

La fel ca si jenny Craig, Nutrisystem ofera consiliere online, insa cu Jenny Craig vei avea un consilier care te va ajuta tot timpul si te va sustine in luarea deciziilor corecte. Totdata vei avea parte de un program de antrenament fizic facut de Jenny Craig care sa mearga cu alimentatia ta.

Deci care dintre acestea doua este mai buna pentru tine? Se pare ca Jenny Craig iti ofera mai multa atentie, iar daca de asta ai nevoie atunci ai gasit solutia. Nutrisystem iti pregatesti mesele, insa asta este cam tot ceea ce face pentru tine. Nu exista verificari saptamanale pentru a vedea cum evolueaza lucrurile. Insa daca vrei sa slabesti de unul singur, atunci Nutrisystem poate fi pentru tine.

Ca o ultima comparatie, se pare ca mancarea produsa de jenny Craig este de o calitate superioara celei de la Nutrisystem. Acesta ar putea explica de ce Jenny Craig este mai costisitoare decat Nutrisystem. Oricare ar fi alegerea ta, amebele sunt usor de urmarit deoarece fac aproape toata munca in locul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.