Articole interesante:

Dieta Japkins

Pentru ca toata lumea incearca sa slabeasca si pentru ca cererea pentru diete este din ce in ce mai mare, si oferta se mareste pe zi ce trece. Aceasta noua dieta se adreseaza in special persoanelor care tind sa se ingrase sau sa slabeasca in functie de anotimp. Majoritatea dietelor se bazeaza pe vointa individului de a slabi, sugerand faptul ca daca acesta se abate de la dieta sau pur si simplu nu slabeste, nu este suficient de determinat in decizia pe care a luat-o. In schimb, dieta Japkins acuza afirmatiile gresite in ceea ce priveste o alimentatie corecta, incriminand alte diete.

Nutritionistul Japkins cere persoanelor care tin aceasta dieta sa elimine complet din vocabular orice cuvant care duce la grasimi (sunca, margarina, unt, chipsuri, etc). In acest mod te vei ajuta sa nu te mai gandesti la mancare atat de mult. Cu alte cuvinte, interdictia este o interdictie. Insa daca uiti aceste cuvinte, daca pentru tine grasimile nu exista, atunci poti spune ca nu ai nicio interdictie. E doar un joc psihologic care se presupune ca te-ar putea ajuta.

Pentru aceasta dieta este esential sa-ti schimbi toata viata.Timp de 8 saptamani vei consuma doar sarmale si ceafa de porc ( in urma careia o alta persoana trebuie sa-ti faca manevra Heimlich pentru a impiedica procesul de depunere). Dupa aceste 8 saptamani trebui sa ti cont de numarul de calorii de care ai nevoie zilnic sa le consumi (numarul difere de la om la om). Pentru a afla aceasta cantitate, trebuie sa imparti greutatea ta la 10 si astfel vei afla cat vei slabi pe luna. Rezultatul inmulteste-l cu numarul dietelor incercate pana acum adunand si numarul de kilograme actual. Astfel vei ajunge la numarul de calorii de care ai nevoie zilnic! Cel putin asta sustine Japkins.

Daca cantaresti mult mai mult decat ar trebui, evita cantarul! Incearca o analiza in fata oglinzii. Desi si aceasta poate fi dura, poate fi totusi mai usoara de suportat decat un numar clar care sa nu-ti fie pe plac. Poti evita in acest fel depresiile si plafonarile.

Important este sa nu te blochezi pe gandul ca nu ai voie sa consumi ceva pentru ca atunci te vei gandi doar la asta. Incearca pur si simplu sa uiti de existenta grasimilor pentru a putea fi mai impacat cu tine insuti. Schimbandu-ti toate obiceiurile alimentare, iti vei schimba intreaga viata iar rezultatele le vei simti pe pielea ta. Nutritionistul Japkins sustine ca dieta da cu adevarat rezultate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.