Articole interesante:

Cure de slabire

Succesul curei de slabire„De ce nu reusesc sa slabesc? Ce-mi lipseste? De ce cura de slabire pe care o urmez nu da rezultate?

In efortul de a tine o dieta sau orice cure de slabire existente, aceastea sunt doar cateva dintre intrebarile ale caror lipsa de raspuns macina persoanele care nu reusesc sa slabeasca eficient. Care sunt motivele pentru care multe persoane nu reusesc sa slabeasca? Ce le lipseste?

Iata cateva principii care te pot ajuta sa slabesti eficient, indiferent de variatele metode si cure de slabit la care apelezi.

a) Atitudinea optimista

Pentru ca orice activitate sa fie eficienta, dorinta de a avea succes este un lucru pozitiv. Daca gandesti negativ despre succesul acelei cure de slabire pe care o duci, este ca si cum ai pierdut inainte sa incepi competitia. Ignora orice experienta negativa sau esec pe care l-ai avut inainte. Gandeste-te ca incepi ceva nou.

b) Consecventa

Ai planificat deja ce cura de slabit vei urma, dar lipsa de timp sau lenea te impiedica sa obtii rezultatele dorite.  Vrei sa slabesti rapid, fara vreun efort din partea ta? NU exista dieta rapida sau cura de slabit care sa nu necesite un efort insutit din partea omului. Sa nu te astepti ca pastila de slabit sau suplimentul alimentar sa-ti scada greutatea instant. Consecventa este singura metoda de a putea slabi eficient. Pastreaza un orar alimentar precis si urmeaza cu strictete toate regulile dietei tale.

c) Perseverenta – O viata activa

Daca prin consecventa te-ai decis sa urmezi cu strictete regulile dietei pe care ai ales-o, dupa un orar precis, prin perseverenta trebuie sa te angajezi sa duci la indeplinire acestea, indiferent de motivele care te-ar putea impiedica. Nu fi lenes(a). Doar pentru ca este putin mai racoare afara, nu inseamna ca nu trebuie sa iesi la 15-20min de jogging, dupa programul de exercitii pe care il urmezi. Totul depinde de tine.

d) Valorificare oportunitatilor

Daca ai timp liber la dispozitie, contribuie la programul de slabire, incluzand cateva minute de exercitii. La masa, renunta la anumite alimente, daca simti ca te-ai saturat. Cand faci exercitii fizice sau alergi in parc, prelungeste timpul acordat acestora.

e) Viitorul Tu

Imagineaza-ti ca deja ai obtinut rezultatul dorit, dar nu sub forma de idee, ci concret.  Pune-ti in gand greutatea dorita si gandeste-te inca de-acum cat de suplu/supla vei ajunge. Nu lasa ca deprimarea si parerea altora despre cum arati sa-ti afecteze optimismul.

f) Increderea de sine

Ti-ai imaginat deja cum vei arata cand vei slabi. Ai incredere in tine, persevereaza in activitatile tale, fii consecvent(a).

Urmand un plan bine stabilit, un meniu alimentar specific, avand incredere si optimism in reusita ta, nimic si nimeni nu te poate opri. Totul depinde de tine? Esti pregatit?

Schimba-ti viata.

—————————–

Va recomand alte cateva articole interesante despre slabire:

Slabire fara foame

Tinctura din fructe de soc

Alimente interzise in diete si cure

Exista diete rapide?