Articole interesante:

Cure de slabire cu alimente crude

Ai auzit deja de aceste cure de slabire si diete cu alimente crude? Castiga popularitate nu doar ca o dieta de slabit ci ca una de lunga durata pentru o viata sanatoasa. Consumam atat de multa mancare/alimente procesate incat nici macar nu ne mai gandim la ceea ce bagam in organismul nostru si la cat de mult ne-am indepartat de stramosii nostrii cu radacini agricole. Faptul ca ei erau mai voinici si mult mai in putere ca noi ar trebui sa ne dea de gandit!

Mancarea / alimentele crude trebuie consumate in starea lor naturala, neprocesata. Sunt cateva rationamente care sustin aceasta dieta ca una foarte buna. Procesarea si gatirea alimentelor poate suprima foarte mult din valoarea lor nutritionala reala. Gandeste-te doar la unele vorbe conventionale pe care le-ai auzit de-a lungul anilor, cum ar fi: daca gatesti pastele doar pana ajunge al dente (sau mediu), vor avea mai multe calorii, da, insa vor avea mai multa valoare nutritiva decat daca le-ai gati pana la capat. Sau poate ai auzit ca nu e bine sa cureti morcovii sau cartofii prea adanc, deoarece majoritatea nutrientilor sunt chiar sub coaja.

In diverse cure de slabire cu alimente crude, expertii naturisti iti recomanda sa consumi alimente neprocesate, negatite, organice, integrale. Bineinteles, nimeni nu recomanda carnea cruda. Prin urmare ne referim la alimente cum ar fi fructele, legumele, toate tipurile de alune si seminte, fructe confiate, etc. inseamna o dieta care este cel putin 75% negatita! Prin gatire sunt indepartate aromele si substantele nutritive de la legume si fructe. O dieta cruda inseamna sa mancam mai mult ca stramosii nostrii. Ca stramosii nostri mai sanatosi si mai in forma. Gateau foarte putin, si cu siguranta nu gateau sau procesau fructele si legumele. Le consumau CRUDE. Apa lor nu provenea dintr-o canea; era naturala, era apa de izvor. Poate , la ocazii, consumau si lapte de cocos.

Este o metoda de mancat in armonie cu planeta si in armonie cu propriul nostru metabolism. Corpurile noastre sunt programate sa functioneze si este nevoie sa functioneze intr-un mod eficient. Asta inseamna exercitii fizice, cu siguranta, insa inseamna si sa mancam in mod natural, alimente crude care necesita mai multa energie pentru a fi digerate. Iata cheia succesului oricarei cure de slabire sau diete de slabit existente azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *