Articole interesante:

Crema anti-imbatranire

Unul dintre cele mai interesante subiecte legat de creme este cel despre crema anti-imbatranire. Pe masura ce imbatranesti, sistemul de aparare al pielii (si de fapt, intreg organismul) slabeste. Crema de anti-imbatranire iti protejeaza pielea de efectele negative ale procesului de imbatranire.

Crema anti-imbatranire ajuta la mentinerea unui look tanar si proaspat pentru o perioada mai lunga de timp. In orice caz, crema anti-imbatranire nu se opreste doar aici. Pe langa mentinerea apectului fizic (un aspect fizic placut), crema anti-imbatranire ajuta la rezistenta in fata bolilor. Desi popularitatea acestor creme a crescut in ultima perioada de timp, multi oameni inca nu sunt in stare sa recunoasca simptomele de imbatranire (si prin urmare nu sunt capabili sa determine daca au sau nu nevoie de masuri de genul acestor tipuri de crema).

Iata o lista a simptomelor vizibile care te vor ajuta in planificare si executarea unor strategii anti-imbatranire: chelia, slabirea memoriei, albirea parului, formarea ridurilor, slabirea vederii si a auzului si menopauza. Aparitia unuia sau mai multor simptome este un bun indicator. Tine minte ca vorbim doar despre introducerea masurilor aditionale pentru anti-imbatranire, nu vorbim despre toate aspectele.

De fapt, crema anti-imbatranire trebuie sa fie folosita cu mult inainte ca simptomele sa apara. O crema anti-imbatranire buna construieste si urmeaza o rutina adecvata cu mult mai devreme in viata (sa spunem in adolescenta). Sa ai grija de tenul tau cu o crema de anti-imbatranire nu inseamna sa urmezi o anumita procedura de ingrijire ci una normala. Consumand multe fructe, evitand stresul, consumand cat mai multe lichide si urmand terapii naturale iti poti intarzia procesul de imbatranire.

Odata ce semnele de imbatranire incep sa apara, ar trebui sa incepi sa folosesti niste masuri suplimentare sub forma produselor cosmetice de anti-imbatranire. In toate magazinele sunt creme anti-imbatranire. De fapt sunt atat de multe produse incat probabil o sa te gaseasca ele pe tine inainte ca sa le gasesti tu. Totodata, odata cu varsta, pielea trece prin niste schimbari majore, asa ca va trebui sa iti analizezi foarte atent ingrijirea tenului pentru a vedea cum reactioneaza acesta.

Ar trebui sa tii minte ca imbatranirea este un proces natural si nu este nimic care sa o impiedice. Toate aceste masuri de anti-imbatranire pot doar sa te ajute la intarzierea procesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.