Articole interesante:

Avantajele detoxifierii pentru sanatate

Pare putin dezgustator cand te gandesti la procesul de detoxifiere sau pur si simplu curatare. Organismul tau insa trimite niste semnale asupra faptului ca ai acumulat toxine. Aceste toxine iti pot afecta intreaga stare si sanatate.

De exemplu, pot fi momente in care te simti fara forta si foarte stresat. Corpul tau poate experimenta dureri frecvente, diaree, constipatie si stari de ameteala. Luare in greutate intr-un ritm rapid si incapacitatea de a putea slabi pot fi de asemenea, semne ca ai acumulat toxine in organism.
Mai mult de atat, toxinele care se gasesc in organism sunt depzitate in celulele de grasime. La detoxifierea organismului si la curatarea „gunoiului” nedorit din celulele tale, ar trebui sa acorzi atentie la organele de eliminare.

Sunt anumite organe din corp care se ocupa cu managementul celulelor. Aceste organe joaca un rol major in procesul de detoxifiere pentru un corp sanatos si intr-o forma buna.

1. Ficatul tau este organul care recicleaza chimicalele nedorite din organism. Sorteaza toxinele si le trimite organelor de eliminare in timpul procesului de circulatie. Principalele organe de eliminare vor proteja ficatul in locurile unde toxinele vor fi depuse si eliminate.

2. Glandele limfatice joaca de asemenea un rol important in eliminarea toxinelor. O retea de canale aduce la suprafata surplusul din celule, ajungand in final, la organele de eliminare. Apendicele, thimusul, amigdalele, si splina sunt glande majore limfatice care ajuta organele majore ale organismului la curatare si detoxifiere.

3. Rinichii ajuta la managementul apei in organism. Ei sunt cei care mentin o chimie buna a sangelui alcalin, eliminand pierderile de acid dizolvat. Poti ajuta la functionarea mai buna a rinichiului consumand suficienta apa zilnic. Este mult mai bine daca bei suc proaspat alcalin si apa purificata. Bea suficienta apa zilnic pentru a vedea rezultatele pozitive asupra greutatii tale corporale.

4. Plamanii sunt organele care mentin oxigenul din sange purificat. Permit oxigenului sa ajunga direct in vene. Sunt totodata responsabili cu indepartarea gazelor nedorite care sunt gasite in fiecare celula a organismului. Respiratia intensa si aerul proaspat este de foarte mare folos in mentinerea plamanilor sanatosi si fara toxine. Daca locuiesti in zona urbana, este recomandat sa cauti o zona bogata in oxigen unde sa poti respira cat mai adanc. Un parc nu este niciodata greu de gasit.

5. Colonul este un organ solid pentru pierderile din organism. Detoxifierea si curatarea colonului poate fi un lucru destul de dificil de facut. In orice caz, daca vei avea un colon curatat cu siguranta iti vei simti intreg organismul mai curat si mai sanatos.

Daca ai primit deja niste semnale care te avertizeaza ca ai acumulat toxine in organism, poti incerca sa faci exercitii de mers. Exercitiile reprezinta una dintre chei in a avea un corp sanatos si in forma. Multi doctori nutritionisti au sugerat sa consumi si foarte multa apa cu lamaie. Este o cale foarte eficienta de a mentine o circulatie foarte buna si de a mari rata detoxifierii din interiorul organismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *